Salat med fiken, jordbær og avokado

10_edited.jpg

Klikk for større bilde / nedlasting av original (Fotocredit: Parmigiano Reggiano)

INGREDIENSER

· 80 g blandet salat

· 2 modne, middels store avokadoer i skiver

· 150 g jordbær, delt i to

· 3-4 fiken, delt i fire

· Parmigiano Reggiano i skiver

· Ciabatta, surdeigsbrød eller ristet grovbrød til servering

 

FREMGANGSMÅTE

Arranger salatbladene på to tallerkener. Fordel avocado, jordbær og fiken.

 

Bruk en potetskreller til å lage skiver av Parmigiano Reggiano og legg skivene på toppen av salaten.

 

Lag dressing ved å vispe sammen olivenolje, sitronsaft og sennep. Krydre med litt salt, sukker og pepper og sprinkle dressingen over salaten.

 

Serveres umiddelbart med varm ciabatta, surdeigsbrød eller ristet grovbrød.