top of page
Salat med fiken, jordbær og avokado
Klikk for større bilde / nedlasting av original (Fotocredit: Parmigiano Reggiano)
INGREDIENSER
· 80 g blandet salat
· 2 modne, middels store avokadoer i skiver
· 150 g jordbær, delt i to
· 3-4 fiken, delt i fire
· Parmigiano Reggiano i skiver
· Ciabatta, surdeigsbrød eller ristet grovbrød til servering
FREMGANGSMÅTE
Arranger salatbladene på to tallerkener. Fordel avocado, jordbær og fiken.
Bruk en potetskreller til å lage skiver av Parmigiano Reggiano og legg skivene på toppen av salaten.
Lag dressing ved å vispe sammen olivenolje, sitronsaft og sennep. Krydre med litt salt, sukker og pepper og sprinkle dressingen over salaten.
Serveres umiddelbart med varm ciabatta, surdeigsbrød eller ristet grovbrød.
bottom of page