Tomat- og avokadosalat

tomat og avokado i sprø parmesan-1-kopi.jpg

Klikk for større bilde / nedlasting av original (Fotocredit: Parmigiano Reggiano)

INGREDIENSER

100 g revet Parmigiano Reggiano

200 g gode tomater

1 avokado

1 ss sitronsaft

2 ss olivenolje

Salt og pepper

 

FREMGANGSMÅTE

Legg Parmesanen i to hauger på bakepapir på et bakebrett.

 

Stek i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter til Parmesanen er smeltet og gyllen. La de avkjøles litt før du løfter dem av brettet med en stekespade og legger dem i boller for å forme dem til «kurver» mens de avkjøles.

 

Del tomatene og avokadoen i grove biter. Ha bitene i en bolle og vend inn sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.

 

Anrett Parmesankurvene og fyll dem med tomat- og avokadosalaten.