top of page
Pasta a la Vodka
Klikk for større bilde / nedlasting av original (Fotocredit: Parmigiano Reggiano)
INGREDIENSER
2 ss olivenolje
1 løk, finhakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1 boks hakkede tomater
2 dl kremfløte
4 cl vodka
1 ts paprikapulver
1/2 ts chiliflak
Salt og pepper
50 g revet Parmigiano Reggiano
2 porsjoner valgfri pasta
FREMGANGSMÅTE
Stek løk og hvitløk i olje på middels varme under omrøring i 5 minutter.
Ha i tomatene og fløten. La koke i 5 minutter.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
Hell av vannet (ta vare på 1/2 dl av kokevannet) og ha pastaen i tomatsausen sammen med kokevannet og vodkaen.
Vend inn halvparten av Parmesanen. Smak til med paprikapulver, chiliflak, salt og pepper.
Anrett pastaen og topp med resten av Parmesanen.
bottom of page