top of page
Byggrynsalat med Parmesandressing
Klikk for større bilde / nedlasting av original (Fotocredit: Parmigiano Reggiano)
INGREDIENSER
2 dl byggryn
6 dl eplejuice
2 dl creme fraiche
4 ss finhakkede urter (feks timian, persille eller basilikum)
100 g aspargesbønner
1 rødløk, finhakket
100 g revet Parmigiano Reggiano
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
Ha byggryn og eplejuice i en kjele og la koke i ca 25 minutter til byggrynene er møre. Dra kjelen av varmen og la grynene avkjøles til romtemperatur.
Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 3 minutter. Avkjøl aspargesbønnene i kaldt vann. Kutt aspargesbønnene i små biter.
Vend aspargesbønner, løk, creme fraiche og Parmesan inn i byggrynene. Smak til med salt og pepper.
bottom of page