Byggrynsalat med Parmesandressing

Byggrynsalat med parmesandressing-1-kopi.jpg

Klikk for større bilde / nedlasting av original (Fotocredit: Parmigiano Reggiano)

INGREDIENSER

2 dl byggryn

6 dl eplejuice

2 dl creme fraiche

4 ss finhakkede urter (feks timian, persille eller basilikum)

100 g aspargesbønner

1 rødløk, finhakket

100 g revet Parmigiano Reggiano

Salt og pepper

 

FREMGANGSMÅTE

Ha byggryn og eplejuice i en kjele og la koke i ca 25 minutter til byggrynene er møre. Dra kjelen av varmen og la grynene avkjøles til romtemperatur. 

 

Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 3 minutter. Avkjøl aspargesbønnene i kaldt vann. Kutt aspargesbønnene i små biter.

 

Vend aspargesbønner, løk, creme fraiche og Parmesan inn i byggrynene. Smak til med salt og pepper.