top of page

Julefrokost med Disney

DM_Frukost_MOD_01 kopi.jpg

Hvem kjenner seg ikke igjen i at julestemningen først kommer snikende inn i hjemmet, når Disneys julekavalkade ruller over TV-ruten? For mange av oss er nettopp Disneys magiske juleverden en av våre sterkeste assosiasjoner til julen. Snø, ro, spenning i luften og julelukt i huset – hele familien samlet rundt et måltid med Disney Vinter på bordet – kan det bli mer jul enn dette?

Disney Vinter består av velkjente scener fra universet til blant andre Mikke Mus, Minni Mus, Donald Duck, Pluto og de søte ekornene Snipp og Snapp. De elegante motivene er formgitt av den svenske Disney-tegneren Stefan Lindahl, og er lekne og morsomme for både barn og voksne. Frokostsettet med de gjennomgående fargene rødt, blått og vinterhvitt trenger ikke være forbeholdt julen – benytt det gjerne til hver vinterfrokost i den mørke årstiden! Sett deg ned ved bordet, nyt en deilig frokost, og ta deg tid til å oppdage alle de fine detaljene på dette fantastiske serviset: Disney Vinter.

DISNEY VINTER

Familietradisjoner skapes ved at vi bruker tid sammen, oftest i forbindelse med et måltid. Minstemann som fremdeles må vente noen timer til, før pakkene kan åpnes. Julegrøten spises opp og vi koser oss med gløgg og pepperkaker mens vi venter på at klokkene skal ringe julen inn.

Disney Vinter inkluderer krus, asjett, skåler, fat, mugge og melkemugge. Med andre ord – alle delene du trenger for å få en fin julefrokost, eller brunsj.

Priser for Disney Vinter:

6 personer: 8180,-

12 personer: 16110,-

bottom of page