
Ovnsbakte karripoteter med parmesan

Klikk for større bilde / nedlasting av original (Fotocredit: Parmigiano Reggiano)
INGREDIENSER
• 600 g små kokefaste poteter
• 4 ss rapsolje
• 2 ss karripulver
• 1 økologisk sitron
• Salt og pepper
• 50 g revet Parmigiano Reggiano
• 2 stk vårløk, finhakket
• Frisk koriander
FREMGANGSMÅTE
Del potene i to og ha dem i en bolle sammen med olje, karri, skall- og saft fra sitronen, salt og pepper. Bland godt. Ha potetene utover et bakebrett. Legg alle potetene med snittflaten ned mot bakebrettet.
Stek potetene i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Snu potetene slik at de nå ligger med snittflaten opp. Ha over revet Parmigiano Reggiano.
Stek potetene videre i ovnen til de er gyllne og helt myke. Dette tar ca 10 minutter til.
Ha potetene i en bolle og topp med vårløk og koriander.