top of page
Pai med Prosciutto di Parma, tomater og cheddarost
Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)
INGREDIENSER (4 porsjoner)
-
1 ferdig paibunn
-
4 egg
-
2 ss finhakket gressløk
-
2 dl fløte
-
Salt og pepper
-
100 g revet cheddarost
-
8 cherrytomater, delt i to
-
8 skiver Prosciutto di Parma
FREMGANGSMÅTE
1. Dekk en paiform med paibunnen.
2. Pisk sammen egg, fløte og gressløk. Ha i litt salt og pepper.
3. Fyll paiformen med eggeblandingen. Ha i revet ost og tomater.
4. Stek paien i ovnen på 190 grader i ca. 15 minutter til fyllet er fast og bunnen er sprø og gyllen.
5. Topp paien med Prosciutto di Parma før servering.
Tips: Topp gjerne paien med friske tomater og urter før servering i tillegg til Prosciutto di Parma.
bottom of page