top of page

Recipes – Prosciutto di Parma

Sommerens charcuteriejpg.jpg

Sommerens charcuterie

Kyllingfilet-1.jpg

Kyllingfilet i Prosciutto di Parma med sprø persillerot

hvit pizza -1-2.jpg

Hvit pizza med Prosciutto di Parma og ruccolapesto

toast-1-2.jpg

Toast med brie og Prosciutto di Parma

07_Parma_03.jpg

Flyndrerulader med Prosciutto di Parma, hvitløkssmør og fennikel

vaffel med parma og chevre krem-2.jpg

Vafler med chevrekrem, Prosciutto di Parma og spinat

Parma skinke-23.jpg

Pizza med hvit saus, Prosciutto di Parma

Parma skinke-25.jpg

Torta Fritta med Prosciutto di Parma 

09_Parma_01

Juletorsk i Prosciutto di Parma med grønn ertepuré

12_Parma_03

Honningbakte rotgrønnsaker i sprø  Prosciutto di Parma

Wraps-1.jpg

Wraps med syltet kål, rødbete og Prosciutto di Parma

Iskrem-1.jpg

Iskrem med sprø Prosciutto di Parma

klippfisk-1-2.jpg

Ovnsbakt klippfisk med søtpotetpuré 

07_Parma_01

Byggrynssalat med mango, asparges og Prosciutto di Parma

07_Parma_04.jpg

Indrefilet i Prosciutto di Parma m/ urtesaus og bakte rotgrønnsaker

Parma skinke-13.jpg

Asparges i Prosciutto di Parma m/hollandaisesaus

Parma skinke-19.jpg

Sprø Prosciutto di Parma med urtemajones

07_Parma_01

Honningbakt fiken med Prosciutto di Parma, blåmuggost og honning

10_Parma_03

Kalkunbryst i Prosciutto di Parma med stekt rosenkål

13_Parma_03

Søtpotetsuppe med sprø Prosciutto di Parma

Sveler-1.jpg

Sveler fylt med egg, spinat og Prosciutto di Parma

Arme riddere-1.jpg

Arme riddere med Prosciutto di Parma, rødløk og spinat

squash sphagetti-1-2.jpg

Squashspaghetti med Prosciutto di Parma

07_Parma_02.jpg

Egg bakt i Prosciutto di Parma med syltet rødløk

07_Parma_05.jpg

Rødbetpai med Prosciutto di Parma og brie

Parma skinke-29.jpg

Eggs Benedict med sprø Prosciutto di Parma

Parma skinke-12.jpg

Torskefilet med Prosciutto di Parma

08_Parma_01

Julesalat med sprø Prosciutto di Parma, fiken og klementindressing

11_Parma_03

Pai med Prosciutto di Parma, tomater og cheddarost

Iskrem-1.jpg

Iskrem med sprø Prosciutto di Parma

bottom of page