Flyndrerulader med Prosciutto di Parma, hvitløkssmør og fennikelsalat
Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)
INGREDIENSER
-
8 stk. flyndrefileter uten skinn (f.eks. rødspette)
-
4 skiver Prosciutto di Parma
-
600 g små kokefaste poteter
-
4 hvitløksfedd, delt i to
-
4 ss smør
-
4 ss finhakkede urter (f.eks. dill og persille)
-
Salt og pepper
-
1 ss sitronsaft
-
2 stk fennikel
Tips: Du kan gjerne ha litt finhakkede urter i flyndreruladene for ekstra smak.
FREMGANGSMÅTE
1. Del hver skive med Prosciutto di Parma i to på langs. Rull hver flyndrefilet i Prosciutto di Parma til små rulader.
2. Ha poteter, hvitløk, smør og urter i en ildfast form. Stek i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til potetene er møre.
3. Stek flyndreruladene i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.
4. Kutt fenniklene i tynne skiver med en skarp kniv. Vend fennikelen inn i potetene. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
5. Server grønnsakene på et fat og topp med flyndreruladene.