Squashspaghetti med Prosciutto di Parma

squash sphagetti-1-2.jpg

Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)

INGREDIENSER
4 porsjoner 

  • 2 stk. squash 

  • 2 ss smør

  • 2 fedd hvitløk, finhakket 

  • 1 ts sitronskall 

  • 1 ss sitronsaft 

  • 150 g aspargesbønner 

  • 8 skiver Prosciutto di Parma 

  • 2 dl friske bringebær 

  • 2 ss frisk timian

FREMGANGSMÅTE
 

1. Lag tynne strimler av squashen med en spiralizer.

 

2. Smelt smøret i en stekepanne sammen med hvitløken. Ha i squashspaghettien, og la det steke i ca. 2 minutter.

 

3. Vend inn sitronskall, sitronsaft, og litt salt og pepper.

 

4. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 2 minutter. Hell av vannet, og vend aspargesbønnene inn i squashspaghettien.

 

5. Skjær Prosciutto di Parma-skivene i strimler. 

6. Anrett squashspaghettien på tallerkener, og topp med Prosciutto di Parma, bringebær og timian før servering.