Squashspaghetti med Prosciutto di Parma
Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)
INGREDIENSER
4 porsjoner
-
2 stk. squash
-
2 ss smør
-
2 fedd hvitløk, finhakket
-
1 ts sitronskall
-
1 ss sitronsaft
-
150 g aspargesbønner
-
8 skiver Prosciutto di Parma
-
2 dl friske bringebær
-
2 ss frisk timian
FREMGANGSMÅTE
1. Lag tynne strimler av squashen med en spiralizer.
2. Smelt smøret i en stekepanne sammen med hvitløken. Ha i squashspaghettien, og la det steke i ca. 2 minutter.
3. Vend inn sitronskall, sitronsaft, og litt salt og pepper.
4. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 2 minutter. Hell av vannet, og vend aspargesbønnene inn i squashspaghettien.
5. Skjær Prosciutto di Parma-skivene i strimler.
6. Anrett squashspaghettien på tallerkener, og topp med Prosciutto di Parma, bringebær og timian før servering.