top of page

Vafler med chevrekrem, Prosciutto di Parma og spinat

Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)
INGREDIENSER
-
4 vafler (følg gjerne din egen favorittoppskrift)
-
200 g chevre med ramsløk (eller vanlig)
-
1 dl kremfløte
-
salt og pepper
-
8 skiver Prosciutto di Parma
-
1 ts sitronsaft
-
1 pose babyspinat
-
frøene fra 1 granateple
FREMGANGSMÅTE
1. Kjør chevre og fløte med en stavmikser til jevn krem. Smak til med salt, pepper og sitron.
2. Anrett chevrekremen på vaflene og topp med Prosciutto di Parma, spinat og granateplefrø.
Tips: Disse vaflene passer perfekt i matpakka eller på tur i parken.
Ved å følge din favorittoppskrift på vaffelrøren setter du også ditt eget preg!
bottom of page