top of page
Egg bakt i Prosciutto di Parma med syltet rødløk
Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)
INGREDIENSER
-
8 skiver Prosciutto di Parma
-
8 økologiske egg
-
salt og pepper
-
2 dl bringebæreddik
-
1 dl vann
-
1 dl sukker
-
1 stk rødløk, i båter
-
1 vårløk, i ringer
Tips: Du kan gjerne legge litt spinat i hver form før du har i egget for ekstra næring.
FREMGANGSMÅTE
1. Legg hver skive Prosciutto di Parma i en muffinsform eller bakebrett til muffins i metall.
2. Knekk et egg oppi hver form.
3. Strø over litt salt og pepper.
4. Bak i ovnen på 180 grader i ca. 10-15 minutter til eggehviten akkurat har stivnet.
5. Kok opp eddik, vann og sukker. Kok til sukkeret er løst opp. Dra kjelen av varmen og ha i rødløken. Avkjøl.
bottom of page