Rødbetpai med Prosciutto di Parma og brie

07_Parma_05.jpg

Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)

INGREDIENSER 

  • 1 ferdig paibunn (eller lag selv)

  • 4 egg

  • 2 dl fløte

  • 1 ferdigkokt rødbete

  • salt og pepper

  • 4 skiver Prosciutto di Parma

  • 150-200 g brie eller Camembert med litt sort pepper

Tips: Server gjerne paien med en grønn salat og nybakt brød!

FREMGANGSMÅTE

1.  Smør en paiform og dekk den med paibunn. Stek bunnen i ovnen på 180 grader i ca. 5 minutter.

2. Kjør sammen egg, fløte, rødbete, salt og pepper med en stavmikser. 

3. Ha rødbetfyllet i paiformen. Legg i skivene med Prosciutto di Parma og biter av osten.

4. Stek paien i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til fyllet er fast.