Pizza med hvit saus, Prosciutto di Parma og spinat

03_Parma_01.jpg

Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)

INGREDIENSER (4 pers.)

(til en porsjonspizza)

1 porsjonspizzabunn

2 ss Creme Fraiche

1/2 ss sitronsaft

1/2 finhakket hvitløksfedd

Salt og pepper

100 g revet ost

4 skiver Prosciutto di Parma

12 cherrytomater

1 håndfull babyspinat

 

FREMGANGSMÅTE

Forvarm ovnen til 225 grader.

 

Bland Creme Fraiche, sitronsaft og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Smør blandingen på pizzabunnen.

 

Topp pizzaen med revet ost, Prosciutto di Parma og cherrytomater.

 

Stek pizzaen på 225 grader i noen få minutter til osten er gyllen og parmaskinken er sprø. 

 

Topp pizzaen med babyspinat før servering.