top of page
Pizza med hvit saus, Prosciutto di Parma og spinat
Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)
INGREDIENSER (4 pers.)
(til en porsjonspizza)
• 1 porsjonspizzabunn
• 2 ss Creme Fraiche
• 1/2 ss sitronsaft
• 1/2 finhakket hvitløksfedd
• Salt og pepper
• 100 g revet ost
• 4 skiver Prosciutto di Parma
• 12 cherrytomater
• 1 håndfull babyspinat
FREMGANGSMÅTE
Forvarm ovnen til 225 grader.
Bland Creme Fraiche, sitronsaft og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Smør blandingen på pizzabunnen.
Topp pizzaen med revet ost, Prosciutto di Parma og cherrytomater.
Stek pizzaen på 225 grader i noen få minutter til osten er gyllen og parmaskinken er sprø.
Topp pizzaen med babyspinat før servering.
bottom of page